Onze dienstverlening

 

Onze diensten zijn globaal te onderscheiden in drie groepen:

Hardware
Levering van hardware; hieronder wordt verstaan servers, werkstations, switches, back-up apparatuur, printers, scanners etc.
De servers welke wij doorgaans aanbieden zijn van een A-merk. De werkstations worden hoofdzakelijk door onszelf geassembleerd of zijn eveneens van een A-merk.  Bij de eigen assemblage wordt door ons geselecteerd uit de grote merken welke voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Vanwege onze selectie gevolgd door diverse testprocedures kunnen wij stellen dat de overall prestatie van de door ons aangeboden computersystemen optimaal is. We leveren op wens van de klant diverse A-merken laptops zoals Hewlett-Packard en Toshiba. Van merken als Epson, Hewlett-Packard, Canon, Brother e.a. kunnen we bijvoorbeeld nagenoeg alle printer modellen leveren

 

Software
Levering (en/of installatie)van software; dit betreft zowel besturingssoftware alsook toepassingssoftware.

Op het gebied van software wordt regelmatig een keuze gemaakt voor standaardpakketten. Soms wordt het noodzakelijk maatwerksoftware in te zetten die speciaal ontwikkeld is aan de hand van de eisen en wensen van de opdrachtgever. Wij streven ernaar om waar mogelijk standaard software in te zetten en alleen indien het strikt noodzakelijk is maatwerksoftware te overwegen. Vaak bestaat een oplossing uit een combinatie van beiden.

 

Diensten
Hierbij kunnen de gedachten uitgaan naar het geven van advies betreffende benodigde hard- en software, de implementatie van systemen en netwerken tot het plegen van periodieke controles en onderhoud. Ook systeembeheer van bedrijfs-netwerken, eventueel op afstand, behoort tot de mogelijkheden. Tevens reparaties aan computers en updates van software.

 

Terug naar boven