Windows 10

Wordt op 29 juli 2015 officieel geïntroduceerd en is anders dan u gewend bent. U kunt Windows 10 installeren op uw desktop, uw laptop, maar ook op uw mobiele Windows telefoon. Via de Windows 10 Store kunt u  op elk apparaat honderdduizenden apps downloaden, waaronder games, muziek, video’s en nieuwe versies van Office. Het kan niet veel gemakkelijker.

 

Het leuke is dat Windows 10 gratis is voor iedereen die al Windows 7 of 8 op zijn computer heeft. Maar er is meer. Heeft u een mobiele telefoon met Windows Phone 8.1- dan wordt deze bijgewerkt naar Windows 10. Ook dan is deze upgrade gratis. De update is gratis tot een jaar na introductie. Zodra een geschikt Windows apparaat is bijgewerkt naar Windows 10, wordt deze altijd bijgewerkt gedurende de ondersteunde levensduur van het apparaat.

 

Wat is er nieuw aan Windows 10

·         Het Windows dat u kent, alleen beter; Windows 10 voelt vertrouwd, zodat u meteen aan de slag kunt.

·         Het menu Start is terug; Dankzij de eenvoudige navigatie bent u niet veel tijd kwijt aan het leren van iets nieuws.

·         Altijd up-to-date; U hoeft u niet langer af te vragen of de nieuwste functies of beveiligingsupdates zijn geïnstalleerd. Updates worden automatisch door Windows op uw apparaat geplaatst zodra ze beschikbaar zijn.

 

Windows 10 komt gefaseerd als update ter beschikking. Het is mogelijk niet onverstandig om enkele weken te wachten tot Windows Update aangeeft dat de update ter beschikking is en vanwege de te verwachten drukte. Voorwaarde is wel dat uw computer hardwarematig en ook softwarematig 100% in orde is.

 

Heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag. Maak in elk geval eerst een back-up van uw bestanden. We nemen geen verantwoordelijkheid voor  verlies van data of defecten (zowel hard- als software) welke  zouden kunnen optreden.

 

Bel 0475-407120, 0475-407065 of mail naar info@cubecomputers.nl, computers@zimec.com .